Confetti tilbyder

Hos Confetti møder du en uddannet frisør/stylist som er kreativ, modebevist og med fokus på dig. Jeg holder af at være opdateret og følger i de nyeste kurser i ind- og udland. Jeg lægger vægt på altid at have fingeren på pulsen.
Jeg sætter en ære i at give dig en unik oplevelse hvor du er i centrum - Her er kvaliteten og fagligheden i top og du kan være sikker på god service, og en professionel og personlig behandling.

Jeg hedder Gitte Jarlholm og er uddannet på SASOON Academy hår akademi i London. Jeg har mere end 30 års erfaring og har de seneste 25 år drevet salon Confetti i Frederiksværk - jeg valgte 2011 at skabe nye mukigheder i min salon, i det intime og charmerende Liseleje helt ned til vandet.
Jeg er god til at sætte mig ind i netop dine ønsker og samtidig give dig ny inspiration. Jeg har fokus på smukke naturfarver og gennemført holdbare klipninger og arbejder udelukkende med naturlige og miljøvenlige hårprodukter, uden skadelige stoffer og kemi.

Ud over faglighed og kvalitet bygger Confetti på et udvidet, fleksibelt forretningskoncept, hvilket indbefatter fleksieble åbningstider, weekend åben, mulighed for booking af frisør/stylist til veninderaftner/polterarbend, sommeraftaler og meget, meget mere.
 

Confettis sortiment af hårpleje og styling produkter er ligeledes baseret primært på naturlige indgredienser og er uden parabener og andre allergifremkaldende stofer. Til gavn for dig, mig og miljøet.

Smut forbi Confetti og se hvad jeg gøre for dig.